Resto 9

Over onze werkplaats

In onze werkplaats kunnen wij diverse werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn voor restauraties en/of reparaties aan klassiekers. Wij kunnen, wat dat betreft, in onze ogen redelijk goed uit de voeten.

Daarnaast hebben we de werkplaats aardig gevuld met benodigde apparatuur om, indien men dit wenst, carrosseriewerk/restauratiewerk  uit te voeren zowel plaatwerktechnisch als mechanisch. Er staan MIG, TIG lasapparatuur, puntlasapparatuur, plaatbewerkingsgereedschap en nog veel meer waaronder de alom bekende Celette richtbank. Mocht u ons een bezoek willen brengen…….. Onze werkplaats is een werkplaats en geen showroom. Er vallen spaanders en waar spaanders vallen wordt gewerkt.

Wij zijn maar een klein enthousiast radertje in de al decennia lang florerende klassieker-markt. Wij pretenderen niet dat wij elk werkplaatshandboek uit ons hoofd kennen. We zijn open minded, realistisch, proberen mee te denken en doen er alles aan om wat we doen met volle overgave te doen.  Er zijn schitterende bedrijven die al jarenlang gespecialiseerd zijn op het gebied van motorenrevisie, versnellingsbakrevisie of op het gebied van interieur restauratie en/of bekleding. Wij zullen u dan ook graag informeren wat wij voor u onder handen kunnen nemen en wat we eventueel in samenwerking met specialisten kunnen verwezenlijken. We kunnen natuurlijk ook altijd in overleg bepaalde werkzaamheden uitbesteden terwijl wij ondertussen met andere werkzaamheden bezig zijn aan uw klassieker.