Resto9 logo

Over Resto 9

Resto9 is ontstaan uit enthousiasme waarbij, na al drie decennia hobbymatig sleutelwerk aan klassiekers, de laatste jaren de nadruk is gelegd op de klassieke Porsches. Het hobbymatig sleutelwerk aan de klassieke Porsches is inmiddels enigszins uit de hand gelopen. Tijdens diverse sleutelmomenten vroegen wij ons af of het interessant was om activiteiten te delen en/of aan te bieden aan andere Porsche-enthousiastelingen. Daarom hebben wij besloten om ons enthousiasme om te zetten in een bedrijfsactiviteit onder de naam Resto9. Aangezien we het merendeel van de dag al doorbrengen in de werkplaats met onze andere bedrijfsactiviteiten voor Rym Design & Manufacturing was de combinatie redelijk eenvoudig te maken. Regelmatig nog met de onderdelen in de hand ontspon zich het idee om zelf onderdelen te vervaardigen of op voorraad te leggen.

We hebben daarbij een beroep gedaan op onze bestaande toeleveranciers wat betreft inkoop/fabricage. Denk daarbij aan nieuw verzinkt en/of geel / zwart gepassiveerd boutwerk, draai-freeswerk, plaatwerkdelen. Dat heeft er vervolgens toe geleid om zelf items op de plank te gaan leggen en/of te laten produceren zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Diverse onderdelen laten we nu dan ook in eigen beheer en/of onder onze eigen naam produceren. De nadruk zal in het begin vooral liggen op montage-materiaal, en plaatwerkdelen/-werkzaamheden waarvan wij denken  dat we daar de liefhebber in tegemoet komen om het nog eenvoudiger te maken om met plezier te kunnen sleutelen. De diversiteit aan onderdelen zullen we in de loop der tijd steeds verder uitbreiden en regelmatig in de webshop aanvullen dus blijf ons volgen.

Neem een kijkje in onze werkplaats

In onze werkplaats kunnen wij diverse werkzaamheden uitvoeren die nodig zijn voor restauraties en/of reparaties aan klassiekers. Wij kunnen, wat dat betreft, in onze ogen redelijk goed uit de voeten. Verdere informatie over onze werkplaats kunt u vinden op gelijknamige pagina.

Resto 9
Resto 9

Auto aanbod

Het autoaanbod zullen wij proberen beperkt te houden tot enkele auto’s. We willen nl niet dat daar de nadruk op komt te liggen wat betreft onze bedrijfsactiviteiten. De auto’s en/of projectauto’s die wij aanbieden, zullen wij, voordat wij deze te koop aanbieden, grondig inspecteren. Hierbij zoeken we zowel naar de positieve als negatieve kanten van het aangeboden voertuig en zullen dit ook laten zien en kenbaar maken. Wij zijn namelijk geen echte verkopers maar enthousiastelingen die objectief en met open vizier een auto willen aanbieden. Voor de eventuele koper proberen wij een zo volledig mogelijk plaatje te creëren wat betreft de staat van de auto en de daarbij horende werkzaamheden die men in onze ogen zeker zal tegenkomen. Of het nu gaat om reparatie of restauratie van de auto, het is altijd aan de klant wat hij met de betreffende auto wilt bereiken.

Bezoek onze webshop en bestel direct

Op onze webshop vind u montagemateriaal, montagesets, onderdelen, plaatdelen, gereedschap waarvan wij het idee hebben dat deze nuttig kunnen zijn bij de restauratie, reparatie of wederopbouw van uw klassieker. Wij pretenderen zeker niet dat wij alles wat er in de markt te verkrijgen is op de plank hebben liggen, verre van dat zelfs. Er zijn wat dat betreft genoeg aanbieders op de markt actief.

Het aantal onderdelen, montagesets en andere items om het voor de enthousiasteling nog eenvoudiger te maken om aan de klassieke Porsche te werken zal regelmatig uitgebreid worden op onze webshop. En dan vooral met onderdelen waarvan wij denken dat wij de liefhebber daarmee een extra plezier kunnen doen. We zoeken daarin onze eigen weg en bepalen aan de hand van onze werkzaamheden en ervaringen wat voor items in onze ogen interessant zijn om zelf te gaan produceren. Blijf daarom regelmatig onze website/webshop bezoeken zodat u op de hoogte blijft wat betreft de laatste toegevoegde items.

Mocht u daarnaast suggesties hebben over onderdelen die u mist of moeilijk kunt vinden schroom niet om ons te vragen of wij u daarin kunnen helpen. Wie weet is uw specifiek onderdeel ook interessant voor ons om toe te voegen aan onze product range en de webshop.

Resto 9